Viata merita traita

Timpul nu trece niciodata in zadar pentru niciunul dintre noi. 

lfashion model woman with professional make up and hairstyle

Timpul nu trece niciodata in zadar pentru niciunul dintre noi. Anii care vin si ni se adauga aduc intamplari uneori bune alteori mai putin bune , aduc bucurie, dar pot aduce si suferinta, si mai ales aduc lectii care ne transforma si ne ajuta sa crestem. Roadele cele mai bune le culegem de cele mai multe ori ca urmare a unor probe dificile la care viata ne supune, atunci cand reusim sa le trecem cu brio.

Pierderea persoanelor dragi, bolile , tradarile, despartirile, sau chiar pierderile materiale semnificative, esecurile de toate felurile, visele spulberate si sperantele sfaramate, sunt exemple de experiente dificile, cu care ne-am confruntat fiecare.  De cate ori am ingenunchiat si am spus: ”gata, asta a fost; nu mai pot !”  ….si,…. am mai putut, am gasit resurse sa ne ridicam din nou si sa o luam de la capat.

Si, peste ani, am observat ca ele, aceste intamplari “grozave” ne-au fost cei mai buni profesori: ne-au facut mai puternici si mai intelepti, ne-au invatat ca viata trebuie respectata si iubita, si, mai ales, ca ….MERITA TRAITA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: