Termeni si conditii

Termeni si Conditii

PREVEDERI GENERALE

Prezentul document, intitulat “Termeni şi Condiții” constituie acordul legal dintre SC Centrul de Formare si Consiliere Access catre Succes SRL in calitate de Furnizor si dumneavoastră, care va puteti regasi  în calitate de Client, de Utilizator și/sau Vizitator, acord in legatura cu utilizarea Site-ului “accescatresucces.ro” (denumit in continuare “Site-ul”), cu accesarea şi folosirea functionalitatilor oferite de acesta.

Vă rugăm ca, inainte de a utiliza si a accesa oricare dintre functionalitatile site-ului, să citiţi acest acord ( Termeni si Conditii) dar şi acordul GDPR care contine Politica de confidenţialitate , si pe care il regasiti aici , aceste doua acorduri facand parte din Politica noastra de protecţie a datelor personale. Prin accesarea și utilizarea acestui Site și/sau prin trimiterea prin intermediul site-ului a unei cereri de inscriere la unul dintre cursuri, recunoașteți în mod expres ca sunteti de acord in totalitate cu si ca vă asumați angajamentul de a respecta acești Termeni si Conditii, precum și Politicile privind protecția datelor.

Dacă nu sunteti de acord cu si nu acceptati în integralitatea lor  “Termenii si Conditiile” si “Politica de Confidentialitate” ( adica Politicile de protecţie a datelor), atunci nu utilizaţi acest Site.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil, modificarile fiind prezentate pe site. Orice client, utilizator sau vizitator, este de acord sa se raporteze si sa aquieseze la procedurile si regulile, drepturile si obligaţiile prevăzute in acordul “Termeni şi Condiţii” valabil la data interacțiunii cu Site-ul, SC Centrul de Formare si Consiliere Access catre Succes SRL neavand obligatia de a notifica sau de a informa individual in legatura cu actualizările şi modificările survenite.

Dacă aveţi orice întrebare referitoare la Termeni si Conditii si la Politica de confidentialitate, ne puteţi contacta în orice moment la adresa office@accescatresucces.ro

OPERATORUL SITE-ului

Operatorul site-ului www.accescatresucces.ro este SC Centrul de Formare si  Consiliere Access catre Succes SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul social in Bucuresti, Str. Riul Tirgului nr. 4, bl. D9, sc. 2, ap. 18, sector 4, cod de identificare fiscala 33811165, inregistrata la Registrul Comertului sub nr: J40/13421/17.11.2014 E-mail: office@accescatresucces.ro , telefon: 0744647303, la care ne puteti contacta in intervalul orar 10:00 – 17:00.

Societatea SC Centrul de Formare si  Consiliere Access catreSucces SRL are ca si obiect de activitate principal 8559 – alte forme de invatamant. Ne propunem să venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii și produse care să satisfacă nevoile de formare/specializare existente in randul potentialilor nostri clienti, prin intermediul cursurilor autorizate, a altor cursuri, workshopuri, precum si diverse alte activitati cu caracter formativ. Ne dorim si suntem deschisi să colaboram cu clienții noștri pentru a ne îmbunătăți serviciile, pentru a crea servicii si produse noi, care să răspunda nevoilor formulate de acestia.

SEMNIFICATIA UNOR TERMENI (Definitii)

Pentru o corecta intelegere a acestui document, furnizam mai jos explicitarea semnificatiei urmatorilor termeni:

 • Utilizator – orice persoană care acceseaza si utilizeaza site-ul si /sau care a creat un cont pe site, daca aceasta facilitate este oferita
 • Client/ Cumparator–  orice persoană fizică aflata in deplinatatea capacitatii sale de exercitiu sau orice persoana juridica care efectueaza o comanda online, prin intermediul site-ului
 • Comandă – reprezinta documentul (Formular de inscriere la curs) completat electronic de catre client prin intermediul site-ului, prin care acesta isi exprima intentia de a achizitiona anumite servicii si de a face plata lor.
 • Contract – reprezintă contractul care se încheie fara prezenţa fizica intre Vânzător/Furnizor şi Client/Cumpărător, contract al carui obiect consta in  acceptarea de catre Client, după citire, a prezentului Document.
 • Furnizor/Vânzător – reprezintă societatea SC Centrul de Formare si  Consiliere Access catre Succes SRL , operatorul site-ului
 • Noi- reprezintă societatea SC Centrul de Formare si  Consiliere Access catre Succes SRL , operatorul site-ului
 • Document– reprezintaprezentul document denumit “ Termenii si conditiile”, care cuprinde si explica politica de utilizare a site-ului,  si care constituie obiectul contractului dintre client/cumparator/ultilizator si furnizor/vanzator.
 • Produs/Serviciu – reprezintă oricare dintre cursurile/ seminariile/ workshopurile care se regasesc in oferta site-ului, alte produse/ servicii care sunt prezentate si oferite spre comercializare/ vanzare prin intermediul site-ului
 • Site-ul – reprezintă toate paginile de internet precum si toate subdomeniile disponibile la adresa: https://accescatresucces.ro/

  CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ului

  • Site-ul https://accescatresucces.ro/  este un site public ce poate fi accesat si utilizat de către orice persoană, dar se adreseaza in special acelor persoane  interesate de domeniul dezvoltarii personale , si/sau care doresc sa se inscrie si sa participle la unul sau mai multe dintre cursurile/workshopurile oferite de noi prin intermediul site-ului.
  • Nu suntem de acord si interzicem in mod expres orice utilizare abuziva a site-ului nostru, intelegand prin asta utilizarea cu incalcarea regulilor stabilite prin prezenta politica de utilizare a site-ului. Precum si orice acțiune care da dovada de rea-credinta sau incalca legislatia in vigoare.

  COMENZI ONLINE, PRETUL, FACTURAREA SI PLATA PENTRU PRODUSE/SERVICII

  • Prin plasarea unei comenzi online ( adica prin completarea electronica a documentului Formular de inscriere la curs de catre client prin intermediul site-ului, prin care acesta isi exprima intentia de a achizitiona serviciile de formare profesionala furnizate de noi prin intermediul cursurilor de formare acreditate si de a face plata lor, vă exprimați dorința și acordul de a intra într-o relație contractuală bilaterală cu noi, echipa Centrului de Formare si Consiliere Access catre Succes.
  • O comandă online poate conține doar unul dintre produsele (serviciile) oferite de noi prin intermediul site-ului, astfel incat daca cineva doreste sa se inscrie la mai multe cursuri sau sa achizitioneze mai multe dintre serviciile noastre , acesta va trebui sa completeze cate o comanda online pentru fiecare dintre produsele/serviciile dorite.
  • Fiecare dintre produsele/serviciile noastre are, pe site-ul nostru, propriul formular de inscriere
  • Orice persoană fizică (dacă a împlinit vârsta de minimum 18 ani) și orice persoană juridică poate plasa o comanda online prin intermediul site-ului, dar, pentru a putea sustine examenul pentru obtinerea certificatului de absolvire, este necesara intrunirea unor conditii minimale, care sunt explicate pe site, pentru fiecare produs/serviciu in parte
  • Pentru plasarea unei comenzi online nu este necesara inregistrarea pe site.
  • O comandă va fi considerată finalizată doar dupa completarea corecta si completa a tuturor campurilor din Formularul de inscriere și doar după confirmarea plății prețului produselor/serviciilor pentru care clientul a optat.
  • Produsele/serviciile comandate presupun participarea ulterioara a clientului la cursul/workshopul achizitionat, in varianta online sau cu prezenta fizica la sala, in functie de varianta anuntata pentru cursul respectiv. Este necesara prezenta la curs in integralitatea lui, si implicarea in realizarea temelor/ proiectelor cerute, precum si insusirea cunostintelor teoretice si practice. Dupa finalizarea cursului, pentru a primi Certificatul de absolvire al cursului (diploma eliberata de ANC) avand antetul Ministerului Muncii si Justitiei Sociale si al Ministerului Educatiei Nationale, impreuna cu suplimentul descriptiv al competentelor profesionale dobandite, este necesara sustinerea si promovarea examenului de absolvire.
  • Pentru produsele/serviciile oferite de site-ul https://accescatresucces.ro/, prețul este indicat in Lei. Societatea noastra nu este platitoare de TVA, astfel incat pretul este final, dar nu continue TVA.
  • Prețul produselor /serviciilor se actualizează periodic, fara sa existe obligatia din partea noastra de a anunta in mod expres pe cineva in legatura cu asta, fiind necesara si suficienta modificarea lor pe site. Vă rugăm să vă raportați la valoarea prețului din momentul plasarii comenzii. Pentru acelasi produs/serviciu veti regasi pe site preturi diferite, in functie de variantele de plata alese, prezentate pe site, si care se vor regasi in opțiunile dorite și bifate de dumneavoastra in momentul plasarii comenzii. 
  • Factura fiscala aferentă produselor/serviciilor achiziționate (comandate si achitate) va fi emisa de noi pe baza datelor comunicate prin intermediul formularului completat de dumneavoastra. Factura va fi trimisa pe email-ul dumneavoastră in format electronic, fiind valabilă în acest format fără stampila si semnătura emitentului, conform legilor in vigoare.
  • Plata produselor/serviciilor de pe site-ul https://accescatresucces.ro/ se poate realiza in modalitatile prezentate pe site

   CONDITII DE RETURNARE A SUMELOR ACHITATE

   • Produsele/serviciile care pot fi comandate prin intermediul site-ului https://accescatresucces.ro/ , permit dreptul retragerii din contract a clientului, cu restituirea integrala a sumelor achitate, doar inaintea datei de incepere a cursului/workshopului achizitionat. Prin exceptie, acceptam ca, in cazul in care dupa prima zi a cursului persoana constata ca nu ii sunt implinite asteptarile, sa efectuam restituirea integrala a sumelor achitate, cu conditia remiterii catre noi a unei cereri scrise cu mentionarea cererii de retragere. Ulterior acestei date, retragerea din contract cu restituirea integrala a sumelor achitate nu mai este posibila, avand in vedere livrarea de continut digital supus legii drepturilor de autor (suportul de curs, fise de lucru, materiale de studiu), plus serviciile de formare furnizate pana la momentul respectiv. Conditiile de mai sus se regasesc in contractul care se incheie prealabil inceperii desfasurarii cursurilor/workshopurilor, si in legatura cu care clientul/cumparatorul si-a dat acordul expres. 
   • Având în vedere faptul că produsele/serviciile noastre constau în documente livrate in varianta dematerializata, pe cale electronica și in servicii de formare online sau la sala in forma dematerializata, produse/servicii care nu pot fi returnate ca atare odata ce au fost livrate,  înțelegeți și acceptați faptul că, după achiziționarea oricăruia din produsele/serviciile  de pe site-ul nostru   https://accescatresucces.ro/  nu vă veți mai putea retrage din acest contract, decat in conditiile de mai sus.  
   • In cazul in care, din motive intemeiate, o persoana nu poate finaliza cursul/workshopul achizitionat, sau nu poate sustine examenul la data desfasurarii lui, dar doreste sa finalizeze cursul si sa sustina examenul, de comun acord vom stabili cand va relua acea parte a cursului ramasa nefinalizata, cu o alta grupa, si respectiv cand va sustine examenul, fara a datora vreo plata suplimentara pentru asta.

   INFORMATIA PREZENTATA PE SITE

   • Informatiile de specialitate furnizate in pagina de Blog a Site-uluiau caracter informativ, si nu ne consideram raspunzatori in legatura cu modul in care utilizatorii site-ului, vizitatorii, ar alege ulterior sa foloseasca aceste informatii 
   • Informatiile despre produsele/serviciile oferitesunt in conformitate cu prevederile legale in vigoare care reglementeaza domeniul Formarii profesionale a adultilor, (adica acea formare profesională a persoanelor care au vârsta la care pot stabili raporturi de muncă şi pot participa la programe de formare profesională, organizată prin alte forme decât cele specifice sistemului naţional de învăţământ.)

   DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

   • SC Centrul de Formare si Consiliere Access catre Succes SRL deține drepturile de proprietate intelectuală asupra intregului continut al site-ului ( denumiri, produse/servicii descriere/prezentare, articole publicate pe site ) , cu anumite exceptii care se refera la anumite poze, materiale video si/sau audio, anumite tipuri de continut publicate pe Site, pentru care nu detinem drepturile de proprietate , de proprietate intelectuala, dar beneficiem de dreptul de utilizare al acestora.
   • Utilizatorii/clientii site-ului , nu au permisiunea de a copia ,  a redistribui in nume propriu, a reproduce chiar si partial materialele publicate pe Site, fara a avea acordul nostru prealabil.
   • Se pot redistribui materiale publicate pe Site, prin utilizarea butoanelor de Share regasibile in diferite locatii pe Site, si care realizeaza o distribuire care face trimitere la Site-ul nostru ca sursa de unde materialele au fost preluate.
   • Pentru  unele dintre imaginile utilizate pe acest site deţinem drepturile de proprietate intelectuală, pentru altele avem doar drepturi de utilizare. Imaginile aflate in aceasta din urma situatie sunt utilizate cu respectarea termenilor şi condiţiilor cerute de detinatorul de drept al drepturilor de proprietate intelectuala, si/sau acolo unde era necesar de procedat asa cu indicarea sursei, detinatorului drepturilor de proprietate individuala, si/sau a autorului.

   DESPRE RASPUNDERE

   • Respectam si protejam datele clientilor, pentru mai multe informatii va rugam sa cititi GDPR – Politica de confidentialitate
   • Raspunderea noastra nu se extinde asupra acoperirii eventualelor prejudicii rezultate din folosirea necorespunzatoare a informatiilor de pe site-ul nostru
   • Prin crearea și utilizarea unui Cont de Client pe acest Site (in cazul in care aceasta facilitate este oferita), Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor sale,  user și parole, și este responsabil de activitatea ulterioara derulată prin intermediul Contului

   DISPOZITII FINALE

   • Pentru orice fel de detalii sau neintelegeri, sau eventuale reclamatii, ne poti contacta la telefon 0744647303 sau prin e-mail:office@accescatresucces.ro
   •  In cazul in care neintelegerile persista si consideri ca drepturile tale ca si consumator ti-au fost incalcate, poti alege sa te adresezi Asociatiei  Nationale pentru Protectia consumatorilor, detalii despre cum poti face acest lucru gasesti aici: https://anpc.ro/
   • Termenii și Condițiile , precum și utilizarea site-ului nostru sunt guvernate de legile în vigoare în România. In cazul oricarui litigiu aparut, se va incerca solutionarea pe cale amiabila, in cazul in care aceasta incercare esueaza, el va putea fi solutionat prin cereri adresate instantelor judecatoresti competente.
   • Acest document a fost actualizat la data de 01.05.2023
    %d blogeri au apreciat: