Despre noi

Human Hands Holding Green Plant Over Nature Background

In 1954, Kuhn şi Partland cereau subiectilor sa completeze un numar de 20 de propozitii care incepeau cu formularea „ Eu sunt…..”. Proba este cunoscuta in literatura de specialitate sub denumirea de TST- Twenty Statements Test (testul celor 20 de propozitii) sau WAY- Who Are You? (Cine esti tu?) .

Adaptand, ca doar suntem creativi, WAW – Who Are We ? Si pentru ca 20 de propozitii sunt cam multe, iar latinii spuneau „non multa, sed multum” incercand sa scoata in evidenta nu cantitatea si marimea unor lucruri ci esenta, acuratetea si mai ales calitatea lor, am ales sa “marturisim” urmatoarele despre noi:

  • Avem planuri mari si vise multe. Ne dorim si ne propunem sa contribuim la ridicarea la un nou nivel calitativ a ceea ce inseamna astazi cursurile de formare din zona consilierii pentru dezvoltare personala, a consilierii vocationale si de orientare privind cariera, precum si a celorlalte cursuri din “portofoliu”.
  • Vine o vreme cand simti ca poti face mai mult, si-ti doresti sa faci asta. Expertiza pe care ti-o confera anii de acumulari se cere valorificata prin impartasire, care impartasire imbogateste deopotriva si pe cel care primeste dar si pe cel care da. vine o astfel de vreme si pentru noi ea este acum.
  • Suntem o echipa dinamica, cladita pe principiul rezonantei si al complementaritatii. Suntem, adica:
  • Suntem persoane pozitive, optimiste, creative, pentru care dezvoltarea si evolutia personala reprezinta in primul rand o datorie catre noi insine, Credem ca fiecare dintre noi, (si asta te include si pe tine), are dreptul la descoperirea propriului potential si a propriei misiuni,  creandu-ne astfel premisele pentru implinirea destinului personal.

Singurele limite pe care le ai sunt limitele in care crezi 

Wayne Dyer

Si daca te-am convins in legatura cu oportunitatea si valoarea demersului nostru si daca nu am reusit inca sa te convingem, indemnul nostru este acelasi: Vino sa ne cunoastem !

      Vino alaturi de noi pe drumul de       ACCES CATRE SUCCES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: