Stapanul culorilor

Depositphotos_12809576_xs

Allen Klein:

“Atitudinea ta este ca o cutie de creioane colorate care iti permit sa-ti colorezi singur lumea.  Daca iti colorezi intotdeauna lumea in culori cenusii si sumbre, aceasta iti va parea stearsa si intunecata.  Daca optezi insa pentru a-ti colora lumea in culori stralucitoare, incluzand umorul in ea, aceasta va incepe sa se lumineze”

Sta in puterea noastra sa ne coloram viata in exact culoarea pe care ne-o dorim. Sa impletim verdele sperantei cu rosul actiunii, albastrul calmului si al linistii cu portocaliul energiei si al puterii; intre alb si negru sunt milioane de culori care se cer scoase din anonimat si traite.

Primul pas de facut ar fi acela in care ne luam inapoi aceasta putere de a ne colora viata, de la cei carora vremelnic le-am incredintat-o : fie de buna-voie, daca am crezut ca nu ne putem descurca singuri, fie siliti, pacaliti sau manipulati de cei care au gasit astfel calea sa ne conduca ei pasii pe drumuri tot de ei trasate.

Restul pasilor se vor desena de la sine, in ritmul cel mai potrivit: o culoare va chema o stare, o traire, o atitudine. O decizie si un comportament asumat vor aduce alte nuante, noi…. Vrei lumina? – adu lumina, bucurie si fericire. Este intuneric si suferinta in viata ta? – analizeaza de ce se intampla asta, asuma-ti erorile proprii, alege ce vrei sa schimbi, schimba! Pune adica o alta culoare!

Odata ce ai inteles ca tu esti stapanul culorilor, nu-ti ramane decat sa pictezi!

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: