Vrei sa obtii ceva diferit? Schimba-te!

pian rosu in aer liber“Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut intotdeauna” A Robbins

Nimic mai adevarat.

Ca sa obtii ceva diferit, trebuie sa schimbi ceva la tine: gandire, simtire, comportamente… Poate nu totdeauna rezultatele vor fi cele asteptate si dorite chiar asa, de la inceput: poate ca trebuie sa treci prin ciclul incercare-eroare-ajustare de cateva ori, pana sa ai impresia ca ai inceput macar sa te apropii de ceea ce-ti doresti… Dar doar asa ai o sansa, incercand. Pe urma, daca gandesti fara patima, realizezi ca aduni la plusuri si experienta dobandita prin incercarile nereusite, pretioasa si deloc de neglijat…….

Si asta este valabil in orice domeniu al vietii noastre, inclusiv in acela al relatiilor interpersonale: relatiile cu cei dragi, cu copiii, cu parintii, relatiile de cuplu, pot deveni altfel, mai “asa cum dintotdeauna ne-am dorit”, daca in loc sa ne cramponam de patternuri de gandire, simtire si comportament invechite si ineficiente, am incerca ceva nou .

Asa ca…. daca experimentezi de exemplu dificultati in relatia de cuplu, pentru inceput incearca sa faci ceva intr-un mod diferit decat ai facut pana acum. Ce anume? Alegerea iti apartine: experimenteaza !

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: