Cand o usa se inchide….

“When one door closes another opens. But often we look so long so regretfully upon the closed door that we fail to see the one that has opened for us.”
                                                                     Helen Keller

Acces catre Succes Usa

Ni se intampla uneori sa ramanem cu privirea tintita spre o usa care se inchide in viata noastra. Si blocati, incapabili sa facem un singur pas. Ne cramponam de ceea ce a fost si nu mai vrea sa fie, vrem sa tinem oameni, lucruri, intamplari, experiente, pe loc; sa le oprim din drumul lor, pentru simplul fapt ca noi nu suntem inca pregatiti sa le dam drumul. Helen Keller ne spune atat de frumos (in citatul de mai sus) : “Cand o usa se inchide, se deschide o alta”. Si pot sa confirm asta prin propria mea experienta: cumva lucrurile au functionat pentru mine asa, adica o incheiere a “ceva”a adus de fiecare data o oprtunitate noua, posibilitatea unei alte alegeri, un drum nou….

Asa incat va indemn ca, daca experimentati in momentul ACUM al vietii voastre inchiderea unei usi, sa priviti cu atentie si rabdare in jurul vostru: undeva, chiar in acest moment o alta Usa se deschide pentru voi.

Mariana Ionica

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: