“Vindecarea Relatiilor”

Hands touching

Workshopul “Vindecarea Relatiilor” se doreste a fi o privire integrativă și integratoare asupra Universului Relațional, Univers prin care intelegem ansamblul structurat al tuturor relatiilor in care suntem angrenati ca si fiinte umane: relatia cu noi insine, relatiile cu ceilalti si relatiile cu Lumea.

Sunt momete in viata fiecaruia dintre noi cand ne putem simti “blocati” intr-o zona anume din ansamblul relatiilor noastre, fie ca vorbim de relatia cu noi insine, de relatiile cu altii sau de relatiile cu Lumea. De obicei asta afecteaza si celelalte zone….. si ne poate face sa pierdem sentimentul pretios al starii de bine. Ce-ar fi daca am afla ca in realitate stim si putem mult mai mult decat credem? Ce-ar fi daca am vedea ca este posibil sa schimbam acest tablou, sa facem alegeri constiente, sa accesam resurse latente, dar la indemana?

Te recunosti in descrierea de mai sus si si-ti doresti sa faci o schimbare ? Esti interesat sa te intelegi mai bine si sa te descoperi ? Esti interest de zona dezvoltarii personale? Te invitam atunci la un workshop interactiv, conceput sub forma unui grup de dezvoltare personala, in cadrul caruia vom utiliza deopotriva analiza logico-rationala dar si introspectia, desenul si imageria ghidata. Vom pasi astfel pe drumul “Vindecarii Relatiilor” prin intermediul unor exercitii practice, de constientizare a zonelor “deficitare” in ansamblul relatiilor noastre si de remodelare a arhitecturii acestui Univers fascinant, Universul Relational.

                                                   Mariana Ionica, psiholog-psihoterapeut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: