Autenticitate si intimitate

Red heart attached to a clothesline with pin

Workshopul “Autenticitate si intimitateare ca tinta explorarea modalitatilor personale necesare in lucrul cu oamenii in general. Ca fiinte umane, noi functionam intr-un mod complex si complicat, si avem nevoie sa ne lamurim si sa putem alege cele mai bune modalitati de a fi.

Uneori nu constientizam ca suntem prinsi in moduri de functionare care nu ne reprezinta si care ne impiedica sa avem succesul pe care ni-l dorim. Iar acest fapt se rasfrange asupra persoanelor din jurul nostru dar si asupra muncii noastre.

Mai mult decat atat, suntem invitati si simtim nevoia ca de-a lungul vietii sa ne apropiem de ceilalti. Aceasta situatie ne cere sa ne intelegem si sa ne manageriem gradul in care ne simtim confortabili in a fi intimi. Iar acest fapt nu este unul usor pentru ca necesita o intelepciune si o intelegere de sine si a celorlalti extrem de personalizata. De aceea orice cadru in care ne putem exersa autenticitatea si gradul de intimitate, si in care suntem protejati este benefic.

Daca simti nevoia de cunoaste un astfel de cadru si daca vrei sa explorezi mai mult aceste teme, te invitam la un workshop in care se va lucra 100% practic si focalizat pe exersarea unui grad de autenticitate si de intimidate confortabila si cu respect fata de experienta ta personala.

                                                                                Pavel Grigore, psiholog-psihoterapeut

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: